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市場調査レポート
商品コード
1126700
フラボノイドの世界市場規模、シェア、産業動向分析レポート:用途別、製品別(機能性飲料、機能性食品、栄養補助食品、その他)、地域別展望と予測、2022年~2028年Global Flavonoids Market Size, Share & Industry Trends Analysis Report By Application, By Product (Functional Beverages, Functional Food, Dietary Supplements and Others), By Regional Outlook and Forecast, 2022 - 2028 |
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フラボノイドの世界市場規模、シェア、産業動向分析レポート:用途別、製品別(機能性飲料、機能性食品、栄養補助食品、その他)、地域別展望と予測、2022年~2028年 |
出版日: 2022年08月31日
発行: KBV Research
ページ情報: 英文 148 Pages
納期: 即納可能
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フラボノイドの世界市場規模は、2028年には15億米ドルに達し、予測期間中にCAGR12.1%の市場成長率で上昇すると予測されています。
この6種類のフラボノイドは、アントシアニジン、フラバン-3-オール、フラボノール、フラボン、フラバノン、イソフラボンのことです。食事に最も多く含まれるフラボノイドはフラボノールです。さらに、フラボノイドは、細胞の活動を制御し、体を酸化ストレスにさらすフリーラジカルを撃退するのを助ける。フリーラジカルは、細胞膜を傷つけ、細胞を死滅させる可能性があります。フリーラジカルは、通常、酸素代謝の過程で体内で生成されます。
つまり、日々存在する毒素やストレスから体を守りながら、体をより効果的に働かせるのです。フラボノイドは、抗炎症作用と抗酸化作用のある化合物が豊富で、免疫システムを様々な方法でサポートします。フラボノイドは、コショウ、パセリ、タイム、セロリなどのハーブに含まれています。フラボンは、一般的な健康状態を改善し、いくつかの薬の代謝や作用を先延ばしするのに役立つ。
マルビジン、ペオイジン、ペラルゴンディン、シアニジンはアントシアニジンです。赤、紫、ブルーベリー、ザクロ、プラム、赤ワイン、ブドウなどが、アントシアニジンを多く含む食品の例です。アントシアニジンには強い抗酸化作用があり、減量や心臓の健康維持、糖尿病の予防に役立つことがよく知られています。血糖降下物質であるアントシアニンは、人の血糖値を下げます。
COVID-19インパクト分析
飲食品産業からのフラボノイドの需要増は、フラボノイド市場に好影響を与えました。パンデミックも、フラボノイドと融合した製品を発売する新しい企業の成長に貢献しました。COVID-19の時点では、フラボノイド産業は国の経済成長を維持するための重要な要素であり、多くの大手メーカーが新しい製品やサービスを導入し、投資アプローチを採用し、研究開発予算を常に増やすことによって市場を強化していました。
市場成長の要因
高血圧に関連するリスクの緩和と軽減
収縮期血圧が140mmHg以上、拡張期血圧が90mmHg以上と定義される高血圧は、世界中で何百万人もの人々を苦しめています。高血圧が主な危険因子である脳卒中の予防には、果物、野菜、ワイン、お茶を摂取することが有効であることが、多くの研究により示されています。高血圧を患っている人は、循環フラボノイドレベルが低いと考えられています。フラボノイドを多く含む食品の摂取を増やすことで、高血圧の有病率を下げることができるかもしれません。
がんや慢性疼痛の予防と管理
フラボノイドを多く含む食事は、悪性腫瘍の発生率を低下させることが、11年間に実施されたすべてのフラボノイド研究の評価として発表されています。そのような調査によると、フラボノイドの抗酸化作用は、大腸がん、前立腺がん、乳がんの予防に役立つとされています。これらの研究が、さまざまなフラボノイドが特定の種類のがんを予防する可能性を示していることは重要です。例えば、アントシアニジンは肺癌のリスクを低下させ、フラボノールは前立腺癌のリスクを低下させる。
市場抑制要因
ケルセチンの悪影響による消費者のより良い代替品への移行
ケルセチンは、最も広く利用されているフラボノイドサプリメントの1つです。ケルセチンを食品として摂取することは、おそらく安全です。ケルセチンをサプリメントとして使用する場合は、1日2回500mgを12週間など、短期間で適量を使用することが望ましいとされています。フラボノイドの効能が注目されたことで、この市販のサプリメントの需要も高まっています。しかし、法定限度を超えた摂取は副作用もあります。
アプリケーションの展望
フラボノイド市場は、用途によってアントシアニン、フラボン、アントキサンチン、その他に分類されます。フラボン類は、2021年のフラボノイド市場で大きな収益シェアを記録しました。フラボンは、主にスパイスや黄色やオレンジ色の一部の果物や野菜など、食品に頻繁に含まれています。これらは、抗酸化、抗腫瘍、抗炎症、抗菌の特性を持つため、医薬品およびパーソナルケア産業で役立っています。
製品の展望
フラボノイド市場は、製品によって機能性飲料、機能性食品、栄養補助食品、その他に分類されます。栄養補助食品セグメントは、2021年のフラボノイド市場において有望な収益シェアを調達しました。ケルセチン、クルクミン、シリマリン、緑茶抽出物、ルチンなどが一般的なフラボノイドサプリメントです。これらのサプリメントのメーカーは、フラボノイドを多く含む食事から得られる一般的な摂取量よりも大幅に高い、1日のフラボノイド摂取量を提案しています。
地域別の展望
フラボノイド市場は、北米、欧州、アジア太平洋、LAMEAの各地域で分析されています。北米地域は、2021年に最大の収益シェアでフラボノイド市場を独占しました。北米では、2型糖尿病、心血管疾患、肥満など、食生活を見直すことで回避できる慢性疾患が多く存在します。このため、フラボノイドのような栄養財の需要が高まっています。
List of Figures
The Global Flavonoids Market size is expected to reach $1.5 billion by 2028, rising at a market growth of 12.1% CAGR during the forecast period.
Flavonoids are groups of phytonutrients found in nature. Phytonutrients are chemical substances that plants make, usually to aid in their resistance to diseases by fungi, bacteria, and plant viruses. Phytonutrients or phytochemicals also protect plants against consumption by insects and other animals. Flavonoids give plants, fruits, and vegetables their distinct pigments or colors.
Due to their high antioxidant content, these hues help plants resist environmental stress. Since they are not directly engaged in growth and development, they are also referred to as "secondary metabolites." Additionally, flavonoids can be derived from numerous fruits and vegetables. These are also water-soluble. According to their chemical makeup, flavonoids can be divided into 12 major subclasses, six of which are important from a dietary perspective.
These six flavonoids are anthocyanidins, flavan-3-ols, flavonols, flavones, flavanones, and isoflavones. The most prevalent flavonoids in the diet are flavonols. Moreover, flavonoids assist in controlling cellular activity and fend off free radicals that subject the body to oxidative stress. Free radicals can harm cellular membranes and potentially kill cells. They are normally produced by the body during oxygen metabolism.
In simpler words, they make the body work more effectively while safeguarding it against toxins and stresses that are present every day. Flavonoids are rich in anti-inflammatory and antioxidant compounds and can also help the immune system in a number of ways. Flavones are found in pepper, parsley, thyme, celery, and other herbs. Flavones are helpful in improving general health and postponing the metabolization and action of several medications.
Malvidin, peoidin, pelargondin, and cyaniding are anthocyanidins. Red, purple, and blueberries, pomegranates, plums, red wine, and grapes are a few examples of foods high in anthocyanidins. It is well recognized that anthocyanidins have strong antioxidant properties, help weight loss, maintain cardiac health, and prevent diabetes. A hypoglycemic substance, anthocyanin lowers blood sugar levels in people.
COVID-19 Impact Analysis
The increased demand for flavonoids from the food and beverage industry put a positive spin on the flavonoids market. Pandemic also helped the growth of newer companies launching products fused with flavonoids. At the time of COVID-19, the flavonoids industries were a significant factor in maintaining national economic growth, and a number of large manufacturers were bolstering the market by introducing novel products and services, adopting methodical approaches to investment, and consistently increasing their R&D budgets.
Market Growth Factors
Relieves And Reduces The Risk Associated With High Blood Pressure
Millions of people throughout the world suffer from high blood pressure or hypertension, which is defined as having 140mmHg or more of systolic blood pressure or 90mmHg or more diastolic blood pressure. Consuming fruit, vegetables, wine, and tea may help prevent stroke, for which hypertension is the main risk factor, as shown by many studies. It is believed that circulating flavonoid levels are lower in people suffering from hypertension. Increasing the intake of foods high in flavonoids may lower the prevalence of hypertension.
Prevention And Management Of Cancer And Chronic Pain
A diet high in flavonoids lowers the incidence of malignancies, according to a published assessment of all flavonoid studies conducted over an eleven-year period. According to such researches, flavonoids' antioxidant properties help prevent colorectal, prostate, and breast cancers. It's significant to note that these studies indicate that various flavonoids may protect against particular cancer types. Anthocyanidins, for instance, lower the risk of lung cancer, while flavonols lower the risk of prostate cancer.
Market Restraining Factors
Consumers' Shift To Better Alternative Due To Negative Impacts Associated With Quercetin
Quercetin is one of the most widely available flavonoid supplements. The consumption of quercetin as food is probably secure. When quercetin is used as a supplement, it should be used in moderation for a brief period of time, such as 500 mg twice a day for 12 weeks. The attention that flavonoids have gotten for their benefits has led to increased demand for this over-the-counter supplement. But its consumption beyond the statutory limits has adverse effects as well.
Application Outlook
On the basis of application, the flavonoids market is categorized into anthocyanins, flavones, anthoxanthins, and others. The flavones segment recorded a significant revenue share in the flavonoids market in 2021. Flavones are frequently found in food, mostly in spices and some fruits and vegetables that are yellow or orange. They are helpful in the pharmaceutical and personal care industries because they have anti-oxidant, anti-tumor, anti-inflammatory, and anti-microbial characteristics.
Product Outlook
Based on product, the flavonoids market is segmented into functional beverages, functional food, dietary supplements, and others. The dietary supplements segment procured a promising revenue share in the flavonoids market in 2021. Quercetin, curcumin, silymarin, green tea extracts, and rutin are common flavonoid supplements. The manufacturers of these supplements propose daily flavonoid intakes that are significantly higher than what is typically possible from a diet heavy in flavonoids.
Regional Outlook
On the basis of region, the flavonoids market is analyzed across North America, Europe, Asia Pacific, and LAMEA. The North American region dominated the flavonoids market with the maximum revenue share in 2021. In North America, there are many chronic illnesses that can be avoided by changing one's diet, such as type 2 diabetes, cardiovascular disease, and obesity. This has resulted in a rise in demand for nutritional goods like flavonoids.
The market research report covers the analysis of key stake holders of the market. Key companies profiled in the report include Ashland Global Holdings Inc., Indena S.p.A., Cayman Chemical Company, Inc., Foodchem International Corporation, Quercis Pharma AG, INDOFINE Chemical Company, Inc., Extrasynthese, Toroma GmbH, Organic Herb Inc., and Natural Remedies Private Limited.
Market Segments covered in the Report:
By Application
By Product
By Geography
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