デフォルト表紙
市場調査レポート
商品コード
1087263

マルトデキストリンの世界市場:産業分析、動向、市場規模、および予測(~2028年)

Maltodextrin Market: Global Industry Analysis, Trends, Market Size, and Forecasts up to 2028

出版日: | 発行: Infinium Global Research (IGR) | ページ情報: 英文 100 Pages | 納期: 即日から翌営業日

価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=134.29円
マルトデキストリンの世界市場:産業分析、動向、市場規模、および予測(~2028年)
出版日: 2022年05月25日
発行: Infinium Global Research (IGR)
ページ情報: 英文 100 Pages
納期: 即日から翌営業日
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

当レポートでは、世界のマルトデキストリン市場を調査しており、市場の概要、市場規模や予測、動向、成長要因および抑制要因、製品タイプ・エンドユーザー・地域別の分析など包括的な情報を提供しています。

目次

第1章 序文

  • レポートの説明
  • 調査方法
  • 調査アプローチ

第2章 エグゼクティブサマリー

  • マルトデキストリン市場のハイライト
  • マルトデキストリン市場予測
  • マルトデキストリン市場地域のハイライト

第3章 世界のマルトデキストリン市場概要

  • イントロダクション
  • 市場力学
    • 促進要因
    • 抑制要因
    • 市場機会
  • マルトデキストリン市場へのCOVID-19の影響の分析
  • ポーターのファイブフォース分析
  • IGR-成長マトリックス分析
    • IGR-製品タイプ別の成長マトリックス分析
    • IGR-エンドユーザー別の成長マトリックス分析
    • IGR-地域別の成長マトリックス分析
  • マルトデキストリン市場のバリューチェーン分析

第4章 マルトデキストリン市場マクロ指標分析

第5章 世界のマルトデキストリン市場:製品タイプ別

  • マルトデキストリンと固形コーンシロップ
  • タピオカマルトデキストリンと固形タピオカシロップ

第6章 世界のマルトデキストリン市場:エンドユーザー別

  • 食品・飲料
  • 医薬品
  • 製紙・パルプ産業
  • その他

第7章 世界のマルトデキストリン市場:地域別(2022年~2028年)

  • 北米
    • 製品タイプ別の北米のマルトデキストリン市場
    • エンドユーザー別の北米のマルトデキストリン市場
    • 国別の北米のマルトデキストリン市場
  • 欧州
    • 製品タイプ別の欧州のマルトデキストリン市場
    • エンドユーザー別の欧州のマルトデキストリン市場
    • 国別の欧州のマルトデキストリン市場
  • アジア太平洋
    • 製品タイプ別のアジア太平洋のマルトデキストリン市場
    • エンドユーザー別のアジア太平洋のマルトデキストリン市場
    • 国別のアジア太平洋のマルトデキストリン市場
  • その他地域
    • 製品タイプ別のその他地域のマルトデキストリン市場
    • エンドユーザー別のその他地域のマルトデキストリン市場
    • 小地域別のその他地域のマルトデキストリン市場

第8章 企業プロファイルと競合情勢

  • 世界のマルトデキストリン市場の競合情勢
  • 企業プロファイル
    • Cargill Inc.
    • Ingredion Incorporated
    • Tate & Lyle Plc
    • Roquette Freres SA
    • Penford Corporation
    • Tereos Syral
    • The Archer Daniels Midland Company
    • Zhucheng Dongxiao Biotechnology Co., Ltd.
    • Grain Processing Corporation
    • Matsutani Chemical Industry Co., Ltd.
目次
Product Code: FB0167

The report on the global maltodextrin market provides qualitative and quantitative analysis for the period from 2020 to 2028. The report predicts the global maltodextrin market to grow with a significant CAGR over the forecast period from 2022-2028. The study on maltodextrin market covers the analysis of the leading geographies such as North America, Europe, Asia-Pacific, and RoW for the period of 2020 to 2028.

The report on maltodextrin market is a comprehensive study and presentation of drivers, restraints, opportunities, demand factors, market size, forecasts, and trends in the global maltodextrin market over the period of 2020 to 2028. Moreover, the report is a collective presentation of primary and secondary research findings.

Porter's five forces model in the report provides insights into the competitive rivalry, supplier and buyer positions in the market and opportunities for the new entrants in the global maltodextrin market over the period of 2020 to 2028. Further, IGR- Growth Matrix gave in the report brings an insight into the investment areas that existing or new market players can consider.

Report Findings

1) Drivers

  • Rise in demand for beverages is expected to drive growth of the market.
  • Growth in demand for gums as an alternative to glucose, dextrose, and maltodextrin will drive the market growth.

2) Restraints

  • High price of the products will restrain the market growth.

3) Opportunities

  • The growing demand for maltodextrin from the cosmetic &personal care industry will create growth-opportunity

Research Methodology

A) Primary Research

Our primary research involves extensive interviews and analysis of the opinions provided by the primary respondents. The primary research starts with identifying and approaching the primary respondents, the primary respondents are approached include

  • 1. Key Opinion Leaders associated with Infinium Global Research
  • 2. Internal and External subject matter experts
  • 3. Professionals and participants from the industry

Our primary research respondents typically include

  • 1. Executives working with leading companies in the market under review
  • 2. Product/brand/marketing managers
  • 3. CXO level executives
  • 4. Regional/zonal/ country managers
  • 5. Vice President level executives.

B) Secondary Research

Secondary research involves extensive exploring through the secondary sources of information available in both the public domain and paid sources. At Infinium Global Research, each research study is based on over 500 hours of secondary research accompanied by primary research. The information obtained through the secondary sources is validated through the crosscheck on various data sources.

The secondary sources of the data typically include

  • 1. Company reports and publications
  • 2. Government/institutional publications
  • 3. Trade and associations journals
  • 4. Databases such as WTO, OECD, World Bank, and among others.
  • 5. Websites and publications by research agencies

Segment Covered

The global maltodextrin market is segmented on the basis of product type, and end-user.

The Global Maltodextrin Market by Product Type

  • Maltodextrin and Corn Syrup Solids
  • Tapioca Maltodextrin and Tapioca Syrup Solids

The Global Maltodextrin Market by End-user

  • Food & Beverage
  • Pharmaceuticals
  • Paper and Pulp Industries
  • Others

Company Profiles

The companies covered in the report include

  • Cargill Inc.
  • Ingredion Incorporated
  • Tate & Lyle Plc
  • Roquette Freres SA
  • Penford Corporation
  • Tereos Syral
  • The Archer Daniels Midland Company
  • Zhucheng Dongxiao Biotechnology Co., Ltd.
  • Grain Processing Corporation
  • Matsutani Chemical Industry Co., Ltd.

What does this report deliver?

1. Comprehensive analysis of the global as well as regional markets of the maltodextrin market.

2. Complete coverage of all the segments in the maltodextrin market to analyze the trends, developments in the global market and forecast of market size up to 2028.

3. Comprehensive analysis of the companies operating in the global maltodextrin market. The company profile includes analysis of product portfolio, revenue, SWOT analysis and latest developments of the company.

4. IGR- Growth Matrix presents an analysis of the product segments and geographies that market players should focus to invest, consolidate, expand and/or diversify.

Table of Contents

1. Preface

  • 1.1. Report Description
  • 1.2. Research Methods
  • 1.3. Research Approaches

2. Executive Summary

  • 2.1. Maltodextrin Market Highlights
  • 2.2. Maltodextrin Market Projection
  • 2.3. Maltodextrin Market Regional Highlights

3. Global Maltodextrin Market Overview

  • 3.1. Introduction
  • 3.2. Market Dynamics
    • 3.2.1. Drivers
    • 3.2.2. Restraints
    • 3.2.3. Opportunities
  • 3.3. Analysis of COVID-19 impact on the Maltodextrin Market
  • 3.4. Porter's Five Forces Analysis
  • 3.5. IGR-Growth Matrix Analysis
    • 3.5.1. IGR-Growth Matrix Analysis by Product Type
    • 3.5.2. IGR-Growth Matrix Analysis by End-User
    • 3.5.3. IGR-Growth Matrix Analysis by Region
  • 3.6. Value Chain Analysis of Maltodextrin Market

4. Maltodextrin Market Macro Indicator Analysis

5. Global Maltodextrin Market by Product Type

  • 5.1. Maltodextrin and Corn Syrup Solids
  • 5.2. Tapioca Maltodextrin and Tapioca Syrup Solids

6. Global Maltodextrin Market by End-User

  • 6.1. Food & Beverage
  • 6.2. Pharmaceuticals
  • 6.3. Paper and Pulp Industries
  • 6.4. Others

7. Global Maltodextrin Market by Region 2022-2028

  • 7.1. North America
    • 7.1.1. North America Maltodextrin Market by Product Type
    • 7.1.2. North America Maltodextrin Market by End-User
    • 7.1.3. North America Maltodextrin Market by Country
  • 7.2. Europe
    • 7.2.1. Europe Maltodextrin Market by Product Type
    • 7.2.2. Europe Maltodextrin Market by End-User
    • 7.2.3. Europe Maltodextrin Market by Country
  • 7.3. Asia-Pacific
    • 7.3.1. Asia-Pacific Maltodextrin Market by Product Type
    • 7.3.2. Asia-Pacific Maltodextrin Market by End-User
    • 7.3.3. Asia-Pacific Maltodextrin Market by Country
  • 7.4. RoW
    • 7.4.1. RoW Maltodextrin Market by Product Type
    • 7.4.2. RoW Maltodextrin Market by End-User
    • 7.4.3. RoW Maltodextrin Market by Sub-region

8. Company Profiles and Competitive Landscape

  • 8.1. Competitive Landscape in the Global Maltodextrin Market
  • 8.2. Companies Profiles
    • 8.2.1. Cargill Inc.
    • 8.2.2. Ingredion Incorporated
    • 8.2.3. Tate & Lyle Plc
    • 8.2.4. Roquette Freres SA
    • 8.2.5. Penford Corporation
    • 8.2.6. Tereos Syral
    • 8.2.7. The Archer Daniels Midland Company
    • 8.2.8. Zhucheng Dongxiao Biotechnology Co., Ltd.
    • 8.2.9. Grain Processing Corporation
    • 8.2.10. Matsutani Chemical Industry Co., Ltd.