株式会社グローバルインフォメーション
TEL: 044-952-0102
表紙SALE
市場調査レポート

サワー種の世界市場:2018年〜2022年

Global Sourdough Market 2018-2022

発行 TechNavio (Infiniti Research Ltd.) 商品コード 622701
出版日 ページ情報 英文 111 Pages
即納可能
価格
本日の銀行送金レート: 1USD=110.69円で換算しております。
Back to Top
サワー種の世界市場:2018年〜2022年 Global Sourdough Market 2018-2022
出版日: 2018年03月12日 ページ情報: 英文 111 Pages
概要

サワー種について

Technavioのアナリストは、2018年から2022年の間に、世界のサワー種市場が7.59%のCAGRで成長すると予測しています。

サワー種は、小麦粉、水、塩からなる生地を発酵させて調製されています。発酵させた生地は、酵母と結合した乳酸菌培養物を含んでいます。

当レポートでは、世界のサワー種市場について調査分析し、市場規模と成長率、市場動向、市場促進要因・課題、市場機会について検証するほか、主要ベンダーなどについて、体系的な情報を提供しています。

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 調査範囲

第3章 調査方法

第4章 市場状況

  • 市場のエコシステム
  • 市場特性
  • 市場セグメンテーション分析

第5章 市場規模

  • 市場の定義
  • 市場規模
  • 市場規模および予測

第6章 ファイブフォース分析

  • バイヤーの交渉力
  • サプライヤーの交渉力
  • 新規参入の脅威
  • 代替品の脅威
  • 競争相手の脅威
  • 市場状況

第7章 市場セグメンテーション:アプリケーション別

  • セグメンテーション:アプリケーション別
  • 比較:アプリケーション別
  • サワー種のパン市場
  • サワー種の製パン製菓市場
  • 他のサワー種製品市場
  • 市場機会:アプリケーション別

第8章 顧客情勢

第9章 地域情勢

  • 地域別セグメンテーション
  • 地域比較
  • 欧州・中東・アフリカ地域
  • 南北アメリカ
  • アジア太平洋地域
  • 主な先進国
    • 米国
    • ドイツ
    • 英国
    • イタリア
    • 中国
  • 市場機会

第10章 意思決定の枠組み

第11章 成長要因と課題

  • 市場の成長要因
  • 市場の課題

第12章 市場動向

  • プライベートブランドのサワー種の売上増加
  • 素悪なサワー種パンの増加
  • 製品の有効期間の延長

第13章 ベンダー情勢

  • 概要
  • 創造的破壊の状況

第14章 ベンダー分析

  • 対象ベンダー
  • ベンダー分類
  • ベンダーの市場ポジショニング
  • Alpha Baking Company
  • Bread SRSLY
  • IREKS
  • PURATOS
  • Truckee Sourdough Company

第15章 付録

  • 略語のリスト
目次
Product Code: IRTNTR20794

About Sourdough

Sourdough is prepared by fermenting dough made of flour, water, and salt. The fermented dough contains Lactobacillus culture in combination with yeast.

Technavio's analysts forecast Global Sourdough market to grow at a CAGR of 7.59% during the period 2018-2022.

Covered in this report

The report covers the present scenario and the growth prospects of the Global Sourdough market for the period 2018-2022. To calculate the market size, the report presents a detailed picture of the market by way of study, synthesis, and summation of data from multiple sources.

The market is divided into the following segments based on geography:

  • Americas
  • APAC
  • EMEA

Technavio's report, Global Sourdough Market 2018-2022, has been prepared based on an in-depth market analysis with inputs from industry experts. The report covers the market landscape and its growth prospects over the coming years. The report also includes a discussion of the key vendors operating in this market.

Key vendors

  • Alpha Baking Company
  • Bread SRSLY
  • IREKS
  • PURATOS
  • Truckee Sourdough Company

Market driver

  • Increasing demand for gluten-free products
  • For a full, detailed list, view our report

Market challenge

  • High price of sourdough and shorter shelf life
  • For a full, detailed list, view our report

Market trend

  • Increased sales of private-label sourdough
  • For a full, detailed list, view our report

Key questions answered in this report

  • What will the market size be in 2022 and what will the growth rate be?
  • What are the key market trends?
  • What is driving this market?
  • What are the challenges to market growth?
  • Who are the key vendors in this market space?

You can request one free hour of our analyst's time when you purchase this market report. Details are provided within the report.

Table of Contents

PART 01: EXECUTIVE SUMMARY

PART 02: SCOPE OF THE REPORT

PART 03: RESEARCH METHODOLOGY

PART 04: MARKET LANDSCAPE

  • Market ecosystem
  • Market characteristics
  • Market segmentation analysis

PART 05: MARKET SIZING

  • Market definition
  • Market sizing 2017
  • Market size and forecast 2017-2022

PART 06: FIVE FORCES ANALYSIS

  • Bargaining power of buyers
  • Bargaining power of suppliers
  • Threat of new entrants
  • Threat of substitutes
  • Threat of rivalry
  • Market condition

PART 07: MARKET SEGMENTATION BY APPLICATION

  • Segmentation by application
  • Comparison by application
  • Global sourdough bread market
  • Global sourdough bakery and confectionery market
  • Global other sourdough products market
  • Market opportunity by application

PART 08: CUSTOMER LANDSCAPE

PART 09: REGIONAL LANDSCAPE

  • Geographical segmentation
  • Regional comparison
  • Sourdough market in EMEA
  • Sourdough market in the Americas
  • Sourdough market in APAC
  • Key leading countries
  • Sourdough market in the US
  • Sourdough market in Germany
  • Sourdough market in the UK
  • Sourdough market in Italy
  • Sourdough market in China
  • Market opportunity

PART 10: DECISION FRAMEWORK

PART 11: DRIVERS AND CHALLENGES

  • Market drivers
  • Market challenges

PART 12: MARKET TRENDS

  • Increased sales of private-label sourdough
  • Increasing number of bad-quality sourdough bread
  • Increase in product's shelf life

PART 13: VENDOR LANDSCAPE

  • Overview
  • Landscape disruption

PART 14: VENDOR ANALYSIS

  • Vendors covered
  • Vendor classification
  • Market positioning of vendors
  • Alpha Baking Company
  • Bread SRSLY
  • IREKS
  • PURATOS
  • Truckee Sourdough Company

PART 15: APPENDIX

  • List of abbreviations
Back to Top