株式会社グローバルインフォメーション
TEL: 044-952-0102
市場調査レポート

食品アレルゲン・不耐性検査の世界市場:原因・検査・製品・地域別の将来予測

Food Allergen and Intolerance Testing Market: By Cause (Allergen, Enzyme Deficiencies, Additives, Wheat, Egg, Soy, Others); By Test (Food Ingredient, Clinical ); By Products (Dairy, Beverages, Baby Food, Others); By Geography - 2019-2024

発行 IndustryARC 商品コード 622496
出版日 ページ情報 英文
納期: 2-3営業日
価格
本日の銀行送金レート: 1USD=111.00円で換算しております。
Back to Top
食品アレルゲン・不耐性検査の世界市場:原因・検査・製品・地域別の将来予測 Food Allergen and Intolerance Testing Market: By Cause (Allergen, Enzyme Deficiencies, Additives, Wheat, Egg, Soy, Others); By Test (Food Ingredient, Clinical ); By Products (Dairy, Beverages, Baby Food, Others); By Geography - 2019-2024
出版日: 2018年12月14日 ページ情報: 英文
概要

当レポートでは、世界の食品アレルゲン/食品不耐性の検査市場について分析し、全体的な市場構造や背景事情、主な市場促進・抑制要因、原因別・検査方法別・製品別・地域別の市場動向見通し、市場競争の情勢、昨今の資本取引・戦略展開の動き、主要企業のプロファイルなどについて調査しております。

第1章 エグゼクティブ・サマリー

第2章 世界の食品アレルゲン・不耐性検査市場:概要

第3章 世界の食品アレルゲン・不耐性検査市場:市場環境

  • 市場シェア分析
  • 比較分析
    • 製品の相互比較
    • エンドユーザーのプロファイル
    • 特許分析
    • 上位5社の財務分析

第4章 世界の食品アレルゲン・不耐性検査市場への影響要因

  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • 市場の課題
  • 市場の求心力:ポーターのファイブフォース分析

第5章 世界の食品アレルゲン・不耐性検査市場:戦略分析

  • 消費者の食品不耐性の分析:地域別
  • バリューチェーン分析
  • 価格動向の分析
  • 市場機会の分析
  • 製品/市場ライフサイクルの分析
  • サプライヤー/流通業者

第6章 主要国の規制当局・規制基準

  • 米国
  • 英国
  • ドイツ
  • カナダ
  • オーストラリア
  • その他

第7章 食品アレルゲン・不耐性検査市場:原因別の分析

  • アレルゲン
  • 酵素欠損症
    • 乳糖不耐性
    • グルテン不耐性
    • その他
  • 添加物
    • 抗酸化剤
    • 調味料
    • 着色料
    • 保存料
    • 甘味料
    • 増粘剤
    • その他
  • その他

第8章 食品アレルゲン・不耐性検査市場:アレルゲン/汚染物質別

  • トウモロコシ
  • 牛乳
  • ピーナッツ
  • 甲殻類
  • ダイズ
  • 小麦
  • その他

第9章 食品アレルゲン・不耐性検査市場:製品カテゴリー別

  • ベビーフード
  • ベーカリー製品
  • 乳製品
  • 穀物・ナッツ
  • 食肉・鶏肉
  • その他

第10章 食品アレルゲン検査市場:検査の種類別

  • 迅速スクリーニング検査
    • クロマトグラフィー
    • その他
  • 標的検出検査
    • ELISA (酵素結合免疫吸着検査法)
    • PCR (ポリメラーゼ連鎖反応)
    • 生物検査キット
  • その他

第11章 食品不耐性検査市場:検査の種類別

  • 従来型の検査法
    • 皮膚検査
      • スクラッチテスト
      • 皮内反応検査
      • パッチ検査
    • 血液検査
      • ELISA
      • RAST (放射性アレルゲン吸収法)
  • 代替的なアレルギー検査法
    • 表面/皮膚/非侵襲的検査
      • キネシオロジー検査
      • 毛髪分析
      • パルス試験
    • 血液ベース検査/侵襲的検査
      • 免疫グロブリン (IgG) 血液検査
      • 細胞障害試験
      • 皮膚電気試験
      • その他

第12章 食品アレルゲン・不耐性検査市場:地域別

  • 北米 (米国、カナダ、メキシコ)
  • 欧州 (米国、ドイツ、フランス、スペイン、イタリアなど)
  • アジア太平洋地域 (インド、中国、日本、オーストラリア・ニュージーランドなど)
  • 他の国々 (RoW:ブラジル、中東、ロシアなど)

第13章 市場のエントロピー (市場変化の方向性)

  • 昨今の市場の支配戦略
  • 主要企業における市場開拓の動き
  • 新型のアレルギー検査キットの発売
  • 企業合併・買収 (M&A)
  • 事業提携・協力、合弁事業 (JV)

第14章 企業プロファイル (概要、財務分析、SWOT分析、近年の動向、製品ポートフォリオ)

  • DuPont Nutrition & Health
  • Life Technologies
  • Neogen Corp.
  • YorkTest Laboratories
  • Alletess Medical Laboratory
  • ImmuneTech
  • NHS Choices
  • Elisa Technologies
  • Quest Diagnostics Inc
  • Laboratory Corporation of America (LabCorp)
  • Bio-Reference Laboratories
  • Mayo Medical Laboratories
  • ARUP Laboratories
  • ViraCor-IBT Laboratories
  • Immuno Laboratories Inc.
  • Allermetrix Inc.
  • MRT Laboratories Inc
  • Serolab
  • The Great Plains Laboratory Inc.
  • SGS Sa

第15章 付録

目次

Food is involved in body's immunological reaction. The allergic reaction is due to IgE antibodies, while food intolerance is due to enzyme imbalance in human body. Allergic reactions are identified by repetitive cough, itchiness in throat, skin rash, inflammation on eyes and lips. In some cases the person encounters anaphylactic shock which is a serious form of the reaction. Food intolerance symptoms include bloating, irritable bowel syndrome and stomach ache. Global food allergen and intolerance testing market is estimated to grow at a CAGR of 10.1% to reach $388.6m by 2020.The food allergen and intolerance testing market can be broadly segmented on the basis of cause, product category, test type and geography. Cause types considered includes wheat, egg, milk, nuts, shellfish, fish, soy, enzyme deficiencies and others. Revenue from tests related to enzyme deficiency is estimated to grow at highest CAGR. The food allergen and intolerance testing market is also segmented by the food category such as baby food, bakery and confectionary products, beverages, convenience foods and others. The market is analyzed by test types such as food ingredients testing and clinical testing.

Market size and forecast is provided for the regions of APAC, Europe, America and RoW. A detailed qualitative analysis of the factors responsible for driving and restraining growth of the food allergen and intolerance testing market and future opportunities are provided in the report. This report on the global food allergen and intolerance testing market identifies many such insights and M&A opportunities, besides providing a detailed analysis of the market.

The dominant players involved are:

SGS SA (Switzerland),

Bureau Veritas (Belgium),

Intertek (U.K.),

Eurofins Laboratories (U.S.)

Als laboratory group (Australia).

The key players in the industry are investing in R&D and new product launches to gain competitive edge.

1. Executive Summary

2. Global Food Allergens and Intolerance Testing- Market Overview

3. Global Food Allergens and Intolerance Testing- Market Landscape

  • 3.1. Market Share Analysis
  • 3.2. Comparative Analysis
    • 3.2.1. Product Benchmarking
    • 3.2.2. End user profiling
    • 3.2.3. Patent Analysis
    • 3.2.4. Top 5 Financials Analysis

4. Global Food Allergens and Intolerance Testing- Market Forces

  • 4.1. Market Drivers
    • 4.1.1. Increasing number of food-borne illnesses and related deaths
    • 4.1.2. Rising awareness among consumers regarding Food allergens and intolerance
    • 4.1.3. Evolving regulatory environment increasing consumer awareness
    • 4.1.4. Thriving food processing industry propelling packaged foods consumption
  • 4.2. Market Constraints
    • 4.2.1. Technological Constraints
    • 4.2.2. Lack of awareness of symptoms and associated diseases among consumers
  • 4.3. Market Challenges
    • 4.3.1. Enforcing regulatory compliance: huge challenge
  • 4.4. Attractiveness of the Food Allergens and Intolerance Testing Industry
    • 4.4.1. Power of Suppliers
    • 4.4.2. Power of Customers
    • 4.4.3. Threat of New entrants
    • 4.4.4. Threat of Substitution
    • 4.4.5. Degree of Competition

5. Global Food Allergens and Intolerance Testing Market - Strategic Analysis

  • 5.1. Food Intolerance analysis of consumers by regions
  • 5.2. Value Chain Analysis
  • 5.3. Pricing Analysis
  • 5.4. Opportunities Analysis
  • 5.5. Product/Market Life Cycle Analysis
  • 5.6. Suppliers and Distributors

6. Regulatory authorities and Regulations in key countries

  • 6.1. U.S.
  • 6.2. U.K.
  • 6.3. Germany
  • 6.4. Canada
  • 6.5. Australia
  • 6.6. Others

7. Food Allergens and Intolerance Testing - Analysis by Causes

  • 7.1. Allergens
  • 7.2. Enzyme Deficiencies
    • 7.2.1. Lactose Intolerance
    • 7.2.2. Gluten Intolerance
    • 7.2.3. Others
  • 7.3. Additives
    • 7.3.1. Antioxidants
    • 7.3.2. Flavorings
    • 7.3.3. Colorings
    • 7.3.4. Preservatives
    • 7.3.5. Sweeteners
    • 7.3.6. Thickeners
    • 7.3.7. Others
  • 7.4. Others

8. Food Allergen and Intolerance Testing Market - By allergen/contaminant

  • 8.1. Corn
  • 8.2. Egg
  • 8.3. Milk
  • 8.4. Peanut
  • 8.5. Shellfish
  • 8.6. Soy
  • 8.7. Pea nuts
  • 8.8. Wheat
  • 8.9. Others

9. Food Allergens and Intolerance Testing - By Product Categories

  • 9.1. Baby food
  • 9.2. Bakery Products
  • 9.3. Dairy Products
  • 9.4. Grains & Nuts
  • 9.5. Meat & poultry
  • 9.6. Others

10. Food Allergens Testing- By Test Type

  • 10.1. Rapid screening tests
    • 10.1.1. Chromatography
    • 10.1.2. Others
  • 10.2. Target Detection Tests
    • 10.2.1. ELISA
    • 10.2.2. PCR
    • 10.2.3. Bio-kits
  • 10.3. Others

11. Food Intolerance Testing- By Test Type

  • 11.1. Conventional Tests
    • 11.1.1. Skin based Tests
      • 11.1.1.1. Scratch Test
      • 11.1.1.2. Intradermal Test
      • 11.1.1.3. Patch Test
    • 11.1.2. Blood Tests
      • 11.1.2.1. ELISA
      • 11.1.2.2. RAST
  • 11.2. Alternative Allergy Tests
    • 11.2.1. Surface/Skin/Non-Invasive Tests
      • 11.2.1.1. Kinesiology Test
      • 11.2.1.2. Hair Analysis
      • 11.2.1.3. Pulse Test
    • 11.2.2. Blood Based Tests/Invasive Tests
      • 11.2.2.1. IgG Blood Test
      • 11.2.2.2. Cytotoxic Test
      • 11.2.2.3. Electro-dermal Test
      • 11.2.2.4. Others

12. Food Allergens and Intolerance Testing- By Geography

  • 12.1. North America
    • 12.1.1. U.S
    • 12.1.2. Canada
    • 12.1.3. Mexico
  • 12.2. Europe
    • 12.2.1. U.K.
    • 12.2.2. Germany
    • 12.2.3. France
    • 12.2.4. Spain
    • 12.2.5. Italy
    • 12.2.6. Others
  • 12.3. Asia-Pacific
    • 12.3.1. India
    • 12.3.2. China
    • 12.3.3. Japan
    • 12.3.4. Australia & New Zealand
    • 12.3.5. Others
  • 12.4. ROW
    • 12.4.1. Brazil
    • 12.4.2. Middle East
    • 12.4.3. Russia
    • 12.4.4. Others

13. Market Entropy

  • 13.1. Dominant strategy : 2011-2014
  • 13.2. Market developments by key players
  • 13.3. New Allergy Testing Kit Launches
  • 13.4. M&As
  • 13.5. Collaborations, JVs and Partnerships

14. Company Profiles (Overview, Financials, SWOT Analysis, Developments, Product Portfolio)

  • 14.1. DuPont Nutrition & Health
  • 14.2. Life Technologies
  • 14.3. Neogen Corp.
  • 14.4. YorkTest Laboratories
  • 14.5. Alletess Medical Laboratory
  • 14.6. ImmuneTech
  • 14.7. NHS Choices
  • 14.8. Elisa Technologies
  • 14.9. Quest Diagnostics Inc
  • 14.10. Laboratory Corporation of America (LabCorp)
  • 14.11. Bio-Reference Laboratories
  • 14.12. Mayo Medical Laboratories
  • 14.13. ARUP Laboratories
  • 14.14. ViraCor-IBT Laboratories
  • 14.15. Immuno Laboratories Inc.
  • 14.16. Allermetrix Inc.
  • 14.17. MRT Laboratories Inc
  • 14.18. Serolab
  • 14.19. The Great Plains Laboratory Inc.
  • 14.20. SGS Sa

More than 40 Companies are profiled in this Research Report, Complete List available on Request*

"*Financials would be provided on a best efforts basis for private companies"

15. Appendix

  • 15.1. Abbreviations
  • 15.2. Sources
  • 15.3. Research Methodology
  • 15.4. Bibliography
  • 15.5. Compilation of Expert Insights
  • 15.6. Disclaimer
Back to Top