表紙
市場調査レポート

加工デンプン市場の予測:原材料別 (トウモロコシ、タピオカ、ジャガイモ、小麦) 、用途別 (動物飼料、医薬品、食品・飲料、化粧品) 、機能別 (濃化、安定化、乳化、結合) 、地域別

Modified Starch Market Analysis - By Raw Materials (Corn, Tapioca, Potato, Wheat) By Application (Animal Feed, Pharmaceuticals, Food & Beverages, Cosmetics) By Function (Thickening, Stabilizing, Emulsifying, Binding) - Forecast (2015-2020)

発行 IndustryARC 商品コード 351138
出版日 ページ情報 英文 180 Pages
即納可能
価格
本日の銀行送金レート: 1USD=101.39円で換算しております。
Back to Top
加工デンプン市場の予測:原材料別 (トウモロコシ、タピオカ、ジャガイモ、小麦) 、用途別 (動物飼料、医薬品、食品・飲料、化粧品) 、機能別 (濃化、安定化、乳化、結合) 、地域別 Modified Starch Market Analysis - By Raw Materials (Corn, Tapioca, Potato, Wheat) By Application (Animal Feed, Pharmaceuticals, Food & Beverages, Cosmetics) By Function (Thickening, Stabilizing, Emulsifying, Binding) - Forecast (2015-2020)
出版日: 2015年04月20日 ページ情報: 英文 180 Pages
概要

加工デンプン市場は、2015年〜2020年までのCAGR (複合年間成長率) で、3.9%の成長が予測されています。

当レポートでは、世界の加工デンプン市場について調査分析し、市場情勢、市場原理、戦略的分析、市場分析 (用途別、原材料別、機能別、地域別) のほか、主要企業などについて、体系的な情報を提供しています。

第1章 世界の加工デンプン:市場概要

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 世界の加工デンプン:市場情勢

  • 市場シェア
  • 比較分析

第4章 世界の加工デンプン市場:市場原理

  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • 市場の課題
  • 薬品注入システム産業の魅力

第5章 世界の加工デンプン市場:戦略的分析

  • バリューチェーン分析
  • 価格設定分析
  • 機会分析
  • 製品/市場ライフサイクル分析
  • サプライヤー、流通業者

第6章 世界の加工デンプン市場:用途別

  • 動物飼料
  • 食品・飲料
  • 医薬品
  • 化粧品
  • その他

第7章 世界の加工デンプン市場:原材料別

  • トウモロコシ
  • タピオカ
  • ジャガイモ
  • 小麦
  • その他

第8章 世界の加工デンプン市場:機能別

  • 濃化
  • 安定化
  • 乳化
  • 結合
  • その他

第9章 世界の加工デンプン市場:地域分析

  • イントロダクション
  • 北米
  • 欧州
  • アジア太平洋地域
  • その他

第10章 市場エントロピー

  • 新製品の発売
  • M&A、提携、JV、パートナーシップ

第11章 企業プロファイル (概要、財務、発展、製品ポートフォリオ)

  • Agrana Beteiligungs-Ag (オーストリア)
  • Archer Daniels Midland Company (米国)
  • Avebe U.A. (米国)
  • Beneo GmbH (ドイツ)
  • Cargill, Incorporated (米国)
  • Emsland-Starke GmbH (ドイツ)
  • Global Bio-Chem Technology Group Company Limited (香港)
  • Grain Processing Corporation (米国)
  • Ingredion Incorporated (米国)
  • Lipoid GmbH (ドイツ)
  • Roquette Freres (フランス)
  • Penford Corporation (米国)
  • Siam Modified Starch Co., Ltd. (タイ)
  • Tate & Lyle PLC Aisin Seikei (英国)
  • Vaighai Agro Products Limited (インド)

第12章 付録

目次

Starch is a carbohydrate consisting of large number of glucose units joined by glycosidic bonds. This starch is modified by physical, chemical and biotechnological means. Modified starches are used in many bio-plastic, food, bio-fuels and industrial applications. Modified starches are used as thickeners as they provide stable viscosity and homogeneity under varying pH conditions, freezing and high heat conditions.

This starch can be modified considering its physical and chemical properties such as transparency, stability, texture, through 2020.viscosity and film-formatting. Modified starch market is estimated to grow at a CAGR of 3.9%.

The Global Market for Modified Starch can be broadly Segmented on the basis of

  • Raw Material
  • Function Type and
  • Applications

The report discusses about Modified starch market by raw materials such as corn, tapioca, potato, wheat along with its uses for thickening, stabilizing, emulsifying and binding for the end user industries such as food & beverages, pharmaceuticals, ceramics and construction, paper & glue, weaving & textile, colors & printing and others

Market size and forecast is provided for the regions of

  • APAC
  • Europe
  • North America and
  • RoW

A detailed qualitative analysis of the factors responsible for driving and restraining growth of the Modified Starch market and future opportunities are provided in the report. This report on the Global Modified Starch Market identifies many such insights and M&A opportunities, besides providing a detailed analysis of the market.

Table of Contents

1. Global Modified Starch - Market Overview

2. Executive Summary

3. Global Modified Starch - Market Landscape

  • 3.1. Market Share Analysis
  • 3.2. Comparative Analysis
    • 3.2.1. Product Benchmarking
    • 3.2.2. End User Profiling
    • 3.2.3. Top 5 Financials Analysis

4. Global Modified Starch - Market Forces

  • 4.1. Market Drivers
  • 4.2. Market Constraints
  • 4.3. Market Challenges
  • 4.4. Attractiveness of the Dosing System Industry
    • 4.4.1. Power of Suppliers
    • 4.4.2. Power of Customers
    • 4.4.3. Threats from New Entrants
    • 4.4.4. Threats from Substitution
    • 4.4.5. Degree of Competition

5. Global Modified Starch Market - Strategic Analysis

  • 5.1. Value Chain Analysis
  • 5.2. Pricing Analysis
  • 5.3. Opportunities Analysis
  • 5.4. Product/Market Life Cycle Analysis
  • 5.5. Suppliers and Distributors

6. Global Modified Starch Market - By Application

  • 6.1. Animal Feed
  • 6.2. Food & Beverages
  • 6.3. Pharmaceuticals
  • 6.4. Cosmetics
  • 6.5. Others(Paper Making, Textile)

7. Global Modified Starch - By Raw Material

  • 7.1. Corn
  • 7.2. Tapioca
  • 7.3. Potato
  • 7.4. Wheat
  • 7.5. Others

8. Global Modified Starch - By Function

  • 8.1. Thickening
  • 8.2. Stabilizing
  • 8.3. Emulsifying
  • 8.4. Binding
  • 8.5. Others

9. Global Modified Starch -Geographic Analysis

  • 9.1. Introduction
  • 9.2. North America
    • 9.2.1. U.S.
    • 9.2.2. Canada
    • 9.2.3. Mexico
  • 9.3. Europe
    • 9.3.1. Italy
    • 9.3.2. U.K.
    • 9.3.3. Germany
    • 9.3.4. The Netherlands
    • 9.3.5. Others
  • 9.4. Asia Pacific
    • 9.4.1. China
    • 9.4.2. India
    • 9.4.3. Australia
    • 9.4.4. Others
  • 9.5. RoW
    • 9.5.1. Middle East
    • 9.5.2. Africa
    • 9.5.3. Latin America

10. Market Entropy

  • 10.1. New Product Launches
  • 10.2. Mergers & Acquisitions, Collaborations, JVs, and Partnerships

11. Company Profiles (Overview, Financials, Developments and Product Portfolio)

  • 11.1. Agrana Beteiligungs-Ag(Austria)
  • 11.2. Archer Daniels Midland Company(U.S.)
  • 11.3. Avebe U.A. (Colorado)
  • 11.4. Beneo GmbH(Germany)
  • 11.5. Cargill, Incorporated(U.S.)
  • 11.6. Emsland-Starke GmbH(Germany)
  • 11.7. Global Bio-Chem Technology Group Company Limited(Hong Kong)
  • 11.8. Grain Processing Corporation(U.S.)
  • 11.9. Ingredion Incorporated(U.S.)
  • 11.10. Lipoid GmbH(Germany)
  • 11.11. Roquette Freres(France)
  • 11.12. Penford Corporation(U.S.)
  • 11.13. Siam Modified Starch Co., Ltd.(Bangkok)
  • 11.14. Tate & Lyle PLC Aisin Seikei(U.K.)
  • 11.15. Vaighai Agro Products Limited(India)

More than 40 Companies are profiled in this Research Report, Complete List available on Request*

"*Financials would be provided on a best efforts basis for private companies"

12. Appendix

  • 12.1. Abbreviations
  • 12.2. Sources
  • 12.3. Research Methodology
  • 12.4. Bibliography
  • 12.5. Compilation of Expert Insights
  • 12.6. Disclaimer
Back to Top