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市場調査レポート
商品コード
1287311
緑豆の市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測Mung Beans Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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緑豆の市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測 |
出版日: 2023年03月18日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 108 Pages
納期: 2~3営業日
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緑豆の世界市場規模は、2022年に42億2,150万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、2023年から2028年の間に3.36%の成長率(CAGR)を示し、2028年までに51億2,350万米ドルに達すると予想しています。
緑豆はマメ科に属する緑色の豆で、古くから世界各地で栽培され、食用にされてきました。緑豆には、繊維、ビタミン、タンパク質、ミネラル、抗酸化物質、植物性エストロゲンが豊富に含まれています。糖尿病、骨粗しょう症、心臓病、貧血、がんなどの健康問題の予防とコントロールに役立つことが知られています。さらに、肥満防止、消化促進、炎症抑制、血圧低下、慢性疾患発症の可能性を低くする効果もあります。緑豆は調理するか発芽させたもので、消化が良いのであらゆる年齢の人に適していると考えられています。そのため、スープ、サラダ、炒め物、揚げ物などの調理に利用されています。
現在、緑豆の需要は、個人の健康意識の高まりと、世界の生活習慣病の蔓延を理由に増加しています。また、動物の健康や動物への虐待に対する意識の高まりから、動物性タンパク質から植物性タンパク質へと嗜好が変化し、世界レベルで菜食主義やベジタリアニズムの導入が進んでいます。また、これらの豆は、様々な栄養補助食品やRTE(ready-to-eat)食品に利用されています。さらに、eコマース分野の急成長と、オンライン流通チャネルを通じた緑豆の販売増加が、市場の成長を後押ししています。これらのチャネルは、利便性、より良い価格帯、柔軟な支払いと返品・交換オプションなど、オフラインの店舗よりもいくつかの利点を提供しています。さらに、無機的に調理された食品を摂取することによる悪影響を強調するキャンペーンが、多くの当局によって実施されるようになりました。このことが有機緑豆の需要を喚起し、市場関係者に有利な成長機会を提供しています。
The global mung beans market size reached US$ 4,221.5 Million in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 5,123.5 Million by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.36% during 2023-2028.
Mung beans are green-colored beans belonging to the legume family, which have been cultivated and consumed in several parts of the world since ancient times. They are a rich source of fibers, vitamins, proteins, minerals, antioxidants, and phytoestrogens. Their regular consumption is known to help in preventing and controlling health issues, such as diabetes, osteoporosis, heart diseases, anemia, and cancer. Besides this, they prevent obesity, promote digestion, reduce inflammation, lower blood pressure levels, and minimize the chances of developing chronic diseases. Mung beans are either cooked or sprouted and considered suitable for people of all ages as they are easy to digest. As a result, they are utilized in the preparation of soups, salads, stir-frys and fried snacks.
At present, there is a rise in the demand for mung beans on account of the growing health consciousness among individuals and the increasing prevalence of lifestyle diseases across the globe. Moreover, the shifting preferences of individuals from animal-based to plant-based proteins due to the rising awareness among individuals about animal health and cruelty against animals is resulting in the growing adoption of veganism and vegetarianism on a global level. Apart from this, these beans are utilized in various dietary supplements and ready-to-eat (RTE) food products. Furthermore, the burgeoning e-commerce sector and the increasing sales of mung beans via online distribution channels are propelling the growth of the market. These channels offer several advantages over offline stores, such as convenience, better price points and flexible payment and return/exchange options. Moreover, there is a rise in the number of campaigns undertaken by numerous authorities highlighting the negative impact of consuming food items prepared inorganically. This is catalyzing the demand for organic mung bean variants and offering lucrative growth opportunities to market players.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global mung beans market report, along with forecasts at the global and regional level from 2023-2028.
India
China
Myanmar
Others
India currently enjoys the leading position in the market as mung beans have been cultivated in the country since ancient times. Moreover, they help suffice the protein requirement of the vegetarian population.
The competitive landscape of the market has been analyzed in the report, along with the detailed profiles of the major players operating in the industry.