無料レポート プレゼントキャンペーン 実施中 : メールサービスに新規登録いただいた方にご用意した無料レポートをご提供

株式会社グローバルインフォメーション
TEL: 044-952-0102
表紙
市場調査レポート

食品成分の分析:減塩 - 主流/最新技術を用いた減塩成分ニーズを生かした市場機会

Ingredient Insights: Salt Reduction - Opportunities to capitalize on demand for reduced salt (sodium) formulations using on-trend and emerging ingredients

発行 GlobalData 商品コード 703484
出版日 ページ情報 英文 33 Pages
即納可能
価格
本日の銀行送金レート: 1USD=113.47円で換算しております。
Back to Top
食品成分の分析:減塩 - 主流/最新技術を用いた減塩成分ニーズを生かした市場機会 Ingredient Insights: Salt Reduction - Opportunities to capitalize on demand for reduced salt (sodium) formulations using on-trend and emerging ingredients
出版日: 2018年07月26日 ページ情報: 英文 33 Pages
概要

当レポートでは、世界の食品成分市場における減塩オプションの潜在的需要について分析すると共に、減塩対応の食品成分・調味料の開発に向けた動きや、今後の潜在的な市場動向 - 新たな市場機会と目下の課題 - について調査・考察しております。

目次

  • イントロダクション
  • 消費者の動向
  • 食品成分の市場:概略
  • イノベーション:ブランド企業はどのようにして、減塩オプション需要に対応しているのか?
  • 将来展望:課題と機会
  • 付録
目次
Product Code: CS1802II

"Ingredient Insights: Salt Reduction", identifies on-trend and emerging ingredients to help food and drink manufacturers to adopt successful salt reduction strategies.

The food industry is under significant pressure to reduce the salt content of processed food products to help improve consumer health globally. However, this need for reformulation also brings significant manufacturing challenges given salt's key role in providing flavor, texture, and preservation.

Scope

  • Globally, over half of consumers claim a tax or price increase on unhealthy food and drinks, such as those high in salt, would encourage them to buy less.
  • Natural ingredients are the top factor most likely to encourage consumers to choose one brand over another.
  • Taste, texture, preservation, and natural production methods are key challenges facing manufacturers reformulating to reduce salt levels.

Reasons to buy

  • Gain insight into consumer trends and perceptions towards ingredients to support salt reduction strategies.
  • Identify new and emerging ingredients to help overcome challenges with salt reduction and removal strategies.
  • Discover the latest innovations and learn from what other brands are doing to reduce and remove salt in food and drink products.
  • Explore future challenges that the industry must overcome to reduce salt further.

Table of Contents

  • 1. Introduction 4
  • 2. Consumer Trends 10
  • 3. Ingredients Spotlight 15
  • 4. Innovation: How are Brands Meeting Demand for Reduced Salt Options? 22
  • 5. The Future: Challenges and Opportunities 25
  • 6. Appendix 26
Back to Top