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市場調査レポート

乳製品代替食品・飲料の米国市場の分析

Assessment of the US Dairy Alternative Food & Beverage Market

発行 Frost & Sullivan 商品コード 340658
出版日 ページ情報 英文 78 Pages
納期: 即日から翌営業日
価格
本日の銀行送金レート: 1USD=102.95円で換算しております。
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乳製品代替食品・飲料の米国市場の分析 Assessment of the US Dairy Alternative Food & Beverage Market
出版日: 2015年09月24日 ページ情報: 英文 78 Pages
概要

米国の乳製品代替食品・飲料市場の動向を左右する要因として、原料となる植物の調達しやすさや親しみやすさ、そして特殊な食事ニーズのある人々に合わせた製品オプションを供給できる能力の有無などが挙げられます。食品・飲料ブランド企業は、そうした消費者のニーズに応えた、新たな製品ラインの開発に積極的に取り組んでいます。

当レポートでは、米国における乳製品代替食品・飲料の市場について分析し、全体的な市場規模や成長率、競争環境、解決すべき主な課題、分野別 (牛乳代替飲料、固形・半固形乳製品代替食品、食品不耐性向け/「〜フリー」製品) の詳細動向、将来の市場機会と成長率 (今後8年間分) などについて調査・考察しております。

第1章 エグゼクティブ・サマリー

第2章 分析範囲・定義

第3章 乳製品代替食品・飲料の全体的市場

  • 市場機会の一覧
  • 製品概要
  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • 主な市場参入企業・流通チャネル
  • ブランディングの傾向
  • 「エコフレンドリー」ラベルの請求
  • 収益額 (推定値):製品形態別・原料 (植物原) 別
  • 収益額 (予測値)
  • 収益シェア (予測値):原料別
  • 収益額 (予測値):原料別
  • 収益シェア (予測値):製品形態別
  • 収益額 (予測値):製品形態別

第4章 牛乳代替飲料市場

  • 市場動向
  • 収益シェア:原料 (植物原) 別
  • 消費者動向
  • フレーバー入り乳飲料の傾向
  • 豆乳:市場動向
  • アーモンドミルク:市場動向
  • ココナツミルク:市場動向
  • ヘンプミルク:市場動向
  • カシューミルク:市場動向
  • その他の牛乳代替飲料:市場動向

第5章 固形・半固形乳製品代替食品の市場

  • 収益シェア:原料別
  • 乳製品代替ヨーグルト:市場動向
  • 乳製品代替フローズンデザート:市場動向
  • 乳製品代替スプレッド:市場動向
  • 乳製品代替チーズ:市場動向

第6章 食品不耐性向け/「〜フリー」製品の市場

  • 乳製品代替食品と非乳製品・乳糖フリー製品との重複
  • 食品不耐性向け食品の市場
  • グルテンフリー製品
  • 乳糖フリー製品
  • 「〜フリー」製品を消費者が選ばざるを得ない理由
  • 法的免責事項

第7章 付録

第8章 Frost & Sullivanについて

目次
Product Code: NFE5-88

Emerging Opportunities for Companies Offering Plant-based Dairy Alternatives

The US market for dairy alternative food and beverage products is driven by the availability and familiarity of source materials, and their ability to provide options for people with special dietary needs. Food and beverage brand owners are responding to these consumer needs, providing the necessary impetus with new product lines. This study covers the state of the US market in terms of market size, growth, competitive environment, and key challenges in 2014 and beyond. Dairy alternative milks, dairy alternative solid and semi-solid foods, and food intolerance and 'free-from' market segments are examined in depth, and the market growth for each segment is forecast. The base year is 2014 and forecasts are provided up to 2021.

Table of Contents

1. EXECUTIVE SUMMARY

  • 1. Key Findings
  • 2. Key Findings (continued)
  • 3. Key Findings (continued)

2. STUDY SCOPE AND DEFINITIONS

  • 1. Study Scope

3. TOTAL DAIRY ALTERNATIVE FOOD & BEVERAGE PRODUCTS MARKET

  • 1. Opportunity Dashboard
  • 2. Products Overview
  • 3. Products Overview (continued)
  • 4. Products Overview (continued)
  • 5. Market Drivers
  • 6. Market Restraints
  • 7. Key Industry Participants and Distribution Channels
  • 8. Branding Trends
  • 9. Environmentally Friendly Label Claims
  • 10. Environmentally Friendly Label Claims (continued)
  • 11. Revenue Estimates by Product Form and Plant Source
  • 12. Revenue Forecast
  • 13. Percent Revenue Forecast by Plant Source
  • 14. Revenue Forecast by Plant Source
  • 15. Revenue Forecast by Plant Source (continued)
  • 16. Percent Revenue Forecast by Product Form
  • 17. Revenue Forecast by Product Form
  • 18. Revenue Forecast by Product Form (continued)

4. DAIRY ALTERNATIVE MILK MARKET

  • 1. Market Trends
  • 2. Revenue Share by Plant Source
  • 3. Consumer Trends
  • 4. Consumer Trends (continued)
  • 5. Consumer Trends (continued)
  • 6. Flavored Drinking Milk Trends
  • 7. Soy Milk-Market Trends
  • 8. Almond Milk-Market Trends
  • 9. Almond Milk-Market Trends (continued)
  • 10. Coconut Milk-Market Trends
  • 11. Hemp Milk-Market Trends
  • 12. Cashew Milk-Market Trends
  • 13. Other Dairy Alternative Milks-Market Trends

5. DAIRY ALTERNATIVE SOLID AND SEMI-SOLID FOOD MARKET

  • 1. Revenue Share by Plant Source
  • 2. Dairy Alternative Yogurts-Market Trends
  • 3. Dairy Alternative Yogurts-Market Trends (continued)
  • 4. Dairy Alternative Frozen Desserts-Market Trends
  • 5. Dairy Alternative Frozen Desserts-Market Trends (continued)
  • 6. Dairy Alternative Spreads-Market Trends
  • 7. Dairy Alternative Spreads-Market Trends (continued)
  • 8. Dairy Alternative Cheese-Market Trends

6. FOOD INTOLERANCE AND 'FREE-FROM' MARKET

  • 1. Overlap of Dairy Alternative with Non-dairy and Lactose-free
  • 2. Food Intolerance Products Market
  • 3. Food Intolerance Products Market (continued)
  • 4. Food Intolerance Products Market (continued)
  • 5. Food Intolerance Products Market (continued)
  • 6. Gluten-free Products
  • 7. Lactose-free Products
  • 8. Lactose-free Products (continued)
  • 9. Lactose-free Products (continued)
  • 10. Lactose-free Products (continued)
  • 11. Lactose-free Products (continued)
  • 12. Lactose-free Products (continued)
  • 13. Lactose-free Products (continued)
  • 14. Compelling Consumer Reasons for 'Free-from' Foods
  • 15. Compelling Reasons for 'Free-from' Foods (continued)
  • 16. Compelling Reasons for 'Free-from' Foods (continued)
  • 17. Legal Disclaimer

7. APPENDIX

  • 1. Learn More-Next Steps

8. THE FROST & SULLIVAN STORY

  • 1. The Frost & Sullivan Story
  • 2. Value Proposition: Future of Your Company & Career
  • 3. Global Perspective
  • 4. Industry Convergence
  • 5. 360° Research Perspective
  • 6. Implementation Excellence
  • 7. Our Blue Ocean Strategy
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