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市場調査レポート
メキシコの保存用食品添加物市場の分析Analysis of the Shelf-life Food Additives Market |
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発行 | Frost & Sullivan | 商品コード | 243907 | ||||
出版日 | ページ情報 | 英文 79 Pages 納期: 即日から翌営業日 |
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メキシコの保存用食品添加物市場の分析 Analysis of the Shelf-life Food Additives Market | ||
出版日: 2012年06月06日 | ページ情報: 英文 79 Pages |
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メキシコの保存用食品添加物市場は、インスタント食品の需要増と人口動態の変化によって成長しています。
当レポートでは、メキシコの保存用食品添加物(酸化防止剤)市場について調査分析し、市場全体の促進要因・抑制要因、予測と動向、市場シェアと競合分析などを提供し、製品セグメント別の分析も含めて、概略以下の構成でお届けいたします。
The Mexican shelf-life food additive market is growing due to an increase in convenience food demand and demographic changes. Hindered phenols have the biggest market share, followed by ascorbates acid, herbal extracts, and tocopherols. Within the different antioxidants segments, herbal extracts will lead growth due to healthy food consumption trends and consumer label consciousness. On the other hand, hindered phenol growth is expected to decelerate for the same health issues. Most of the shelf-life food additives market participants are multinational companies that import the products, including Eastman Chemicals, Danisco, and DSM.