特集 : 国別レポートが13,000件から検索可能になりました!

特集 : 海外市場の委託調査がセミカスタムベースでお手軽にできます

株式会社グローバルインフォメーション
表紙
市場調査レポート
商品コード
962461

レストランの再開 - 米国・予測:COVID-19の供給への影響

US Restaurant Reopening: COVID-19 Impact on Supplies

出版日: | 発行: Freedonia Group | ページ情報: 英文 91 Pages | 納期: 即日から翌営業日

価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=105.15円
レストランの再開 - 米国・予測:COVID-19の供給への影響
出版日: 2020年09月25日
発行: Freedonia Group
ページ情報: 英文 91 Pages
納期: 即日から翌営業日
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

当レポートでは、米国のフードサービス/外食業界にCOVID-19が及ぼしている影響について調査し、レストラン向けのフェイスマスク&シールド、使い捨て用品や消毒用品を対象に、動向、実績および予測を提供しています。

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 調査範囲と定義

  • フェイスマスク&シールド
  • 使い捨て用品
  • 消毒用品

第3章 COVID-19:米国の動向

第4章 COVID-19パンデミックの経済的および社会的影響

  • 経済見通し
    • イントロダクション
    • 実質GDP
    • 個人消費支出
    • 小売&フードサービス販売
  • 社会的距離とマスクの使用が要求される業界

第5章 レストラン業界へのCOVIDの影響

  • フードサービスの収益、施設、および雇用
  • フードサービスの施設
  • フードサービスの雇用
  • フードサービスの収益
  • レストランの制限における州および地方の動向
  • レストランの閉鎖
  • フードデリバリーとオフプレミスダイニングの成長
  • メニューの削減と価格の上昇
  • 限定サービス(クイックサービス&ファストカジュアル)レストランの動向
  • フルサービス&ビュッフェレストランの動向
  • コーヒー&スナックショップの動向

第6章実績と予測

  • 主要なフードサービス用品の見通し
  • フードサービス用使い捨て用品
  • フードサービス用消毒剤(液体、スプレー)および表面消毒ワイプ
  • フードサービス用マスク&フェイスシールド

第7章 主要なフードサービス用品の動向

  • 主なフードサービス用品の需要
  • 食品容器
    • ピザボックス
    • プラスチック製のテイクアウト容器
    • クラムシェル
    • ドーナツボックス
  • 飲料カップ
  • テイクアウト/キャリーアウトバッグ
  • テーブルカバー&ランチョンマット
  • 消毒剤&消毒ワイプ
  • フェイスマスク&シールド

第8章 詳細情報

目次
Product Code: IR75

In response to the dramatic impact the COVID-19 pandemic has had on the US foodservice industry in 2020, Freedonia has published this report discussing the impact on supplies for US restaurant reopening. This study covers the US restaurant market for disposable/single-use products that restaurants are expected to need in order to safely reopen and operate during the pandemic. These items are:

  • disinfecting products, including surface disinfecting wipes and I&I disinfectants and sanitizers
  • disposable face masks and face shields
  • single-use foodservice products, including containers and lids, beverage cups, lids and sleeves, bags and other flexible packaging, and serviceware

Excluded from this report are other items used by foodservice operators, such as trash bags, non-disinfectant cleaning products, and food and beverage products.

Table of Contents

1. Executive Summary

2. Study Scope & Definitions

  • Face Masks &Shields
  • Single-Use Products
  • Disinfectant Products

3. COVID-19 Trends in the US

4. Economic & Social Impact of the COVID-19 Pandemic

  • Economic Outlook
    • Introduction
    • Real GDP
    • Personal Consumption Expenditures
    • Retail & Food service Sales
  • Social Distancing & Mask Usage Requirements Industry

5. COVID Impact on the Restaurant Industry

  • Foodservice Revenues, Establishments, & Employment
  • Foodservice Establishments
  • Foodservice Employment
  • Foodservice Revenues
  • State & Local Trends in Restaurant Restrictions
  • Restaurant Closures
  • Growth in Food Delivery & Off Premise Dining
  • Menu Reductions &Increasing Prices
  • Limited Service (Quick-Service & Fast Casual) Restaurant Trends
  • Full Service & Buffet Restaurant Trends
  • Coffee & Snack Shop Trends

6. Historical Trends with 2025 Projections

  • Outlook for Key Foodservice Supplies
  • Foodservice Disposables
  • Foodservice Disinfectants (Liquids, Sprays) & Surface Disinfectant Wipes
  • Foodservice Masks & Face Shields

7. Trends in Key Food service Supplies

  • Demand for Selected Foodservice Supplies
  • Food Containers
    • Pizza Boxes
    • Plastic Takeout Containers
    • Clamshells
    • Donut Boxes
  • Beverage Cups
  • Takeout/Carryout Bags
  • Table Covers & Placemats
  • Disinfectants & Disinfectant Wipes
  • Face Masks & Shields

8. Further Information

株式会社グローバルインフォメーション
© Copyright 1996-2020, Global Information, Inc. All rights reserved.