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市場調査レポート

動物用医薬品:腸内微生物叢

Animal Pharm Gut and Microbiome Health

発行 Animal Pharm 商品コード 854747
出版日 ページ情報 英文 48 Pages
納期: 即日から翌営業日
価格
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動物用医薬品:腸内微生物叢 Animal Pharm Gut and Microbiome Health
出版日: 2018年11月01日 ページ情報: 英文 48 Pages
概要

当レポートでは、世界の腸内微生物叢市場について調査し、市場規模と商業的戦略、主な製品とプログラムの紹介、主要企業の研究開発と将来的課題についてまとめています。

エグゼクティブサマリー

第1章 消化管の構造

  • 構造

第2章 微生物叢の性質

  • 微生物叢の機能
  • 微生物叢の分析技術
  • 微生物数
  • 微生物のタイプ
  • 微生物叢の生化学的活動
  • 年齢と微生物叢の発展

第3章 微生物叢と動物医療との相互関係

  • 消化管の健康
  • 微生物叢の重要性
  • 微生物叢と疾患
  • 免疫系への影響
  • 消化管と脳をつなぐ微生物叢の長距離的影響
  • 抗生剤耐性

第4章 腸内微生物叢の調節

  • 微生物叢の調節
  • 抗生剤
  • 飼料の成分

第5章 商業的戦略と市場規模

  • 様々な企業のプログラム
  • 製品と市場規模

第6章 動物医療を支える腸内微生物叢管理の将来的課題

  • 微生物叢の管理
  • 微生物叢の開発
  • 微生物叢と動物飼料
  • 微生物学的安定性の維持
  • ストレス管理
  • 製品革新

第7章 結論

第8章 参照

目次
Product Code: 90359

This report provides an in-depth scientific perspective on animal gut and microbiome health, which is a relatively new but fast-evolving segment.

As it's a cutting edge area of R&D there's not a lot of primary markets data, but what data there is available is in the report.

Key Insights include:

  • Commercial strategies and market sizing
  • Global company insights - examples of products and programmes
  • Some of the key players covered in the report are:
  • R&D and future challenges to growth strategy of leading firms
  • Role of antibiotics and feed components across animal species

Table of Contents

Contents

Executive Summary

Chapter 1: Gastrointestinal Tract Structure

  • 1.1. Structure
    • 1.1.1. Mucus Layer
    • 1.1.2. Epithelial Layer
    • 1.1.3. Gut-Associated Lymphoid Tissue (GALT)

Chapter 2: Nature of Microbiome

  • 2.1. Function of the Microbiome
  • 2.2. Techniques for Analysis of the Microbiome
  • 2.3. Number of Micro-Organisms
  • 2.4. Types of Micro-Organisms
    • 2.4.1. Avian Species
    • 2.4.2. Pigs
    • 2.4.3. Ruminants
  • 2.5. Biochemical Activities of the Microbiome
  • 2.6. Development of the Microbiome with Age
    • 2.6.1. Avian Species
    • 2.6.2. Pigs
    • 2.6.3. Ruminants

Chapter 3: Interaction of the Microbiome and Animal Health and Growth

  • 3.1. Gastrointestinal Health
  • 3.2. Significance of the Microbiome
  • 3.3. Microbiome and Diseases
    • 3.3.1. Avian Species
    • 3.3.2. Pigs
    • 3.3.3. Ruminants
  • 3.4. Influence on the Immune System
  • 3.5. Long-Distance effects of the Microbiome through the Gut-Brain Axis
  • 3.6. Antibiotic Resistance

Chapter 4: Modulation of the Gastrointestinal Microbiome

  • 4.1. Modulation of the Microbiome
  • 4.2. Antibiotics
  • 4.3. Feed Components
    • 4.3.1. Organic Acids
    • 4.3.2. Feed Enzymes
    • 4.3.3. Prebiotics
    • 4.3.4. Probiotics
    • 4.3.5. Phytochemicals (Phytobiotics)
    • 4.3.6. Zinc Oxide

Chapter 5: Commercial Strategies and Market Size

  • 5.1. Programmes of Various Companies
  • 5.2. Products and Market Size

Chapter 6: Future Challenges to Manage the Gastrointestinal Microbiome to Support Animal Health

  • 6.1. Manage the Microbiome
  • 6.2. Develop the Microbiome
  • 6.3. Feed the Microbiome as well as the Animal
    • 6.3.1. Feed Enzymes
    • 6.3.2. Human Milk Oligosaccharides
  • 6.4. Maintain Microbial Stability
  • 6.5. Manage Stress
  • 6.6. Product Innovation
    • 6.6.1. 2-Aminoimidazole
    • 6.6.2. Predatory Bacteria
    • 6.6.3. Dead Probiotics
    • 6.6.4. Valeric Acid

Chapter 7: Conclusions

Chapter 8: References

List of Figures

  • Figure 1: The interactions between nutrition, the gastrointestinal tract and the microbiome
  • Figure 2: Gastrointestinal microbiome and brain-gut-axis (Adams and Gutierrez, 2018)

List of Tables

  • Table 1: Average microbiome composition in caecum of broilers
  • Table 2: Effects of oligofructose overload on average relative abundance of phylum level in rumen content
  • Table 3: Effect of fructooligosaccharide on bacteria (cfu/g dry matter) in the caecal contents of broilers at 49 days of age
  • Table 4: Vancomycin-resistant enterococci (VRE) detection (%) in cloacal swabs of broiler chicks treated with live or dead probiotic cells
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