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市場調査レポート

英国の業務用ケータリング設備市場の分析

Non-Domestic Catering Equipment Market Report - UK 2019-2023

発行 AMA Research 商品コード 250971
出版日 ページ情報 英文 65 Pages
納期: 即日から翌営業日
価格
本日の銀行送金レート: 1USD=110.43円で換算しております。
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英国の業務用ケータリング設備市場の分析 Non-Domestic Catering Equipment Market Report - UK 2019-2023
出版日: 2019年05月30日 ページ情報: 英文 65 Pages
概要

当レポートでは、英国の業務用ケータリング設備市場について調査分析し、市場規模、近年の動向、主な市場影響因子、市場予測、レストラン、カフェ、バー、医療、教育、ホテルなど主要エンドユーズ市場の分析、市場構造および主要企業のプロファイルをまとめてお届けします。

第1章 イントロダクション

  • 背景事情
  • 情報源

第2章 サマリーと将来の見通し

第3章 経済環境

  • 概要・将来展望
  • 主要データ
    • GDP
    • インフレ率・利子率
    • 雇用動向・賃金率
    • 家計消費
    • 為替レート

第4章 英国のケータリング設備市場

  • 市場の定義
  • 市場規模とその動向
  • 業界への主な影響要因

第5章 製品ミックス

  • 製品別の市場構造
  • 調理設備
  • 冷凍設備
  • スチール製ユニット
  • 食器洗浄機
  • その他

第6章 エンドユーザー市場

  • エンドユーザー別の市場構造
  • カフェ、パブ、レストラン
  • 医療・教育施設
  • ホテル
  • その他のエンドユーザー

第7章 流通

  • 流通構造:概要
  • 専門流通業者
  • 設計業者・設置業者

第8章 サプライヤー

  • 市場シェア
  • 企業プロファイル
    • ケータリング設備メーカー
    • 調理器具メーカー
    • 施工業者
図表

TABLES AND CHARTS

  • CHART 1: UK NON-DOMESTIC CATERING EQUIPMENT MARKET 2014-2023 BY VALUE (£M MSP) 8
  • CHART 2: GDP DATA - 2015-2020 - KEY CONSTITUENT ELEMENTS 12
  • CHART 3: CPI INFLATION AND BANK OF ENGLAND BASE RATE 2008-2023 13
  • CHART 4: AVERAGE WEEKLY EARNINGS DATA - GB - TOTAL PAY - 2014-2020 (SEASONALLY ADJUSTED) 14
  • CHART 5: PDI & SAVINGS RATIO AT CURRENT PRICES 2008-2023 14
  • CHART 6: EXCHANGE RATE FLUCTUATIONS 2015-2021 - STERLING TO THE DOLLAR, AND THE EURO, SPOT RATES 15
  • TABLE 7: UK NON-DOMESTIC CATERING EQUIPMENT MARKET SIZE AND FORECASTS: 2014-2023 (£M MSP) 16
  • CHART 8: NON-DOMESTIC CATERING EQUIPMENT MARKET - NEW BUILD AND REPLACEMENT EQUIPMENT BY VALUE 2016 (%) 20
  • CHART 9: CATERING ENERGY CONSUMPTION BY PRODUCT SECTOR 22
  • TABLE 10: NON-DOMESTIC CONSTRUCTION NEW WORK OUTPUT BY SECTOR 2013-2022 (£BN) AT CURRENT PRICES 23
  • CHART 11: ENTERTAINMENT AND LEISURE CONSTRUCTION OUTPUT GROWTH FORECASTS (NEW WORK) 2013 - 2022 BY VALUE (£BN AT CURRENT PRICES) 24
  • CHART 12: CATERING EQUIPMENT PRODUCT MIX (% BY VALUE) 2018 28
  • CHART 13: COOKING EQUIPMENT PRODUCT MIX (% BY VALUE) 2016 29
  • CHART 14: REFRIGERATION EQUIPMENT PRODUCT - (% BY VALUE) 2018 32
  • CHART 15: WAREWASHERS BY TYPE (% SHARE BY VALUE) 2018 35
  • CHART 16: END USE SECTOR SHARE OF MARKET VALUE- 2018 38
  • CHART 17: HOW TOWN CENTRES ARE CHANGING - NET OPENINGS 2012-2017 39CHART 18: CATERING EQUIPMENT BY END USER SECTOR 2018 40
  • TABLE 19 TOP UK SPECIALIST COFFEE SHOP OPERATORS 2018 40
  • CHART 20: ESTIMATED UK COFFEE SHOP/CAFE MARKET BY CHANNEL (VOLUME), 2018 41
  • CHART 21: OWNERSHIP OF PREMISES BY PUB CHAINS 2018 42
  • TABLE 22: TOP UK PUB GROUPS 2018 44
  • CHART 23: TOP UK QUICK SERVICE RESTAURANTS 2016 AND 2018 46
  • TABLE 24: NUMBER OF IN-PATIENT MEALS REQUESTED IN ENGLAND AND AVERAGE COST OF ONE PATIENT MEAL DAY 2011/12 TO 2017/18 49
  • CHART 25: ANNUAL GROSS COST OF IN-PATIENT FOODSERVICE 2011/12 TO 2017/18 49
  • CHART 26: NHS FOOD PRODUCED INTERNALLY OR EXTERNALLY 2012/13 AND 2015/16 50
  • TABLE 27: NUMBER OF INBOUND VISITS TO THE UK: 2009 - 2017 AND CHANGE OVER PREVIOUS YEAR (%) 50
  • CHART 28: UK VOLUME OF HOTEL ROOMS BY HOTEL TYPE 51
  • CHART 29: DISTRIBUTION CHANNEL STRUCTURE FOR COMMERCIAL CATERING EQUIPMENT 53
  • TABLE 30: CATERING EQUIPMENT SUPPLIERS - MARKET SHARES BY VALUE 2018 59
目次
Product Code: oth2

The 3rd Edition of the 'Non-Domestic Catering Equipment Market Report- UK 2019-2023' represents an up-to-date and perceptive review of the market and its development. The report reviews the demand for catering equipment used in commercial and industrial applications, and identifies key suppliers and influences. The report assesses recent developments within the market and analyses the market and distribution channels with indications of future trends and opportunities.

Table of Contents

1. INTRODUCTION 6

  • 1.1 BACKGROUND 6
  • 1.2 SOURCES OF INFORMATION 6

2. SUMMARY AND MARKET PROSPECTS 8

  • 2.1 SUMMARY 8
  • 2.2 MARKET PROSPECTS 10

3. ECONOMIC ENVIRONMENT 11

  • 3.1 OVERVIEW AND OUTLOOK 11
  • 3.2 KEY DATA 11
    • 3.2.1 GDP 11
    • 3.2.2 Inflation & Interest Rates 12
    • 3.2.3 Employment & Wages 13
    • 3.2.4 Household Consumption 14
    • 3.2.5 Sterling 15

4. UK CATERING EQUIPMENT MARKET 16

  • 4.1 MARKET DEFINITION 16
  • 4.2 MARKET SIZE AND TRENDS 16
  • 4.3 KEY INFLUENCES ON THE INDUSTRY 21
    • 4.3.1 Legislation 21
    • 4.3.2 Construction Output 23
    • 4.3.3 Entertainment and Leisure 24
    • 4.3.4 Trends in Food and Eating Out 25

5. PRODUCT MIX 28

  • 5.1 PRODUCT MIX 28
  • 5.2 COOKING EQUIPMENT 28
  • 5.3 REFRIGERATION 31
  • 5.4 STEEL FABRICATED UNITS 34
  • 5.5 WASHWARE 34
  • 5.6 OTHERS 36

6. END USE SECTORS 38

  • 6.1 END-USER MIX 38
  • 6.2 CAFES/COFFEE SHOPS, PUBS AND RESTAURANTS 40
  • 6.3 HEALTH & EDUCATION 47
  • 6.4 HOTELS 50
  • 6.5 OTHER USERS 51

7. DISTRIBUTION 53

  • 7.1 DISTRIBUTION OVERVIEW 53
  • 7.2 SPECIALIST DISTRIBUTORS 54
  • 7.3 DESIGNERS & INSTALLERS 56

8. SUPPLIERS 598.1 MARKET SHARES 59

  • 8.2 COMPANY PROFILES 60
    • 8.2.1 Catering Equipment Manufacturers 60
    • 8.2.2 Appliance Manufacturers 63
    • 8.2.3 Fabricators 65
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